Ωτορινολαρυγγολογία Ενηλίκων

 
Ο Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Πέτρος Κάρκος, έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια δίπλα σε παγκοσμίου φήμης Ωτορινολαρυγγολόγους της Μ. Βρετανίας και της Αμερικής, έχει εκπαιδευτεί σε όλο το εύρος της Χειρουργικής ΩΡΛ και έχει μακροχρόνια εμπειρία στη Ρινολογία - Ρινοπλαστική, στην Ωτοχειρουργική, στην Ενδοσκοπική Χειρουργική του Λάρυγγα, αλλά και στην Ανοιχτή Χειρουργική Τραχήλου, Θυρεοειδούς και Σιελογόνων Αδένων. Με εφόδιο την πλούσια κλινική και επιστημονική εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη δεκαπενταετή του εκπαίδευση και εργασία σε φημισμένα κέντρα του εξωτερικού, ο Ωτορινολαρυγγολόγος Πέτρος Κάρκος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις εξής περιπτώσεις:
 
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΡΙΝΙΚΟΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ
 
 
 
Plastiki Rinikou Diafragmatos
 
 
 
Η Σκολίωση του Ρινικού Διαφράγματος είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα και συμβαίνει είτε εκ γενετής ή από τραυματισμό στη μύτη και το πρόσωπο. Η Χειρουργική διόρθωση ενός στραβού διαφράγματος μπορεί να θεραπεύσει το ροχαλητό, να βελτιώσει την άπνοια και ο ασθενής να εκπλαγεί ευχάριστα, όταν για πρώτη φορά παίρνει άνετες και βαθιές ανάσες από τη μύτη του! Ο Ωτορινολαρυγγολόγος Πέτρος Κάρκος έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 τέτοιες επεμβάσεις και έχει αρκετή εμπειρία, ώστε να μη βάζει γάζες (ταμπόν) μέσα στη μύτη στο τέλος της επέμβασης, μια παλιά τακτική πού πράγματι ήταν δυσάρεστη και επώδυνη εμπειρία για τον ασθενή. Τώρα πλέον, με ελάχιστες εξαιρέσεις, στην
 
 
 
 
πλειοψηφία των περιπτώσεων δε χρειάζονται γάζες ενδορινικά. Αυτό πρακτικά σημαίνει λιγότερος έως καθόλου πόνος και συντομότερο εξιτήριο. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ασθενείς φεύγουν σπίτι τους την ίδια ημέρα.

Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο
http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00405-007-0338-5
 
 
 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
 
ΚΟΓΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΓΧΕΣ (ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ)
 
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΚΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ
 
ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΟΣ - ΠΑΡΑΡΡΙΝΙΩΝ
 
ΚΟΛΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ (BALOON SINUPLASTY)
 
ΛΕΙΖΕΡ ΧΟΡΔΕΚΤΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΛΑΡΥΓΓΑ
 
ΜΙΚΡΟΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΗΘΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΑΡΥΓΓΑ
 
ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΧΟΡΔΗΣ
 
ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΔΩΝ
 
ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΥΜΠΑΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΛΗ
 
ΤΥΜΠΑΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΜΑΣΤΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ & ΧΟΛΟΣΤΕΑΤΩΜΑ
 
ΕΓΧΥΣΗ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΣΕ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΣΕ ΑΤΡΟΦΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ
 
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ
 
ΛΑΡΥΓΓΟΦΑΡΥΓΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ
 
 
 
 

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Πέτρος Δ. Κάρκος

 
Τηλέφωνο 2310351500