ΠαιδοΩΡΛ

 
Ο Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Πέτρος Κάρκος έχει μακροχρόνια εμπειρία τόσο σε απλά παιδο-ωρλ χειρουργικά προβλήματα (αμυγδαλεκτομή, «κρεατάκια», σωληνάκια, χειρουργική για «πεταχτά» αυτιά κλπ), όσο και σε πιό σύνθετα θέματα, όπως παιδάκια με θηλωμάτωση λάρυγγα, με όγκους στη μύτη, με κύστεις στο λαιμό, με αιμαγγειώματα στον τράχηλο, παιδιά με διάφορα σύνδρομα, πχ Down’s, εγκεφαλικές παραλύσεις κλπ. Ο Χειρουργός έχει εκπαιδευτεί για αρκετά χρόνια αποκλειστικά σε παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αγγλίας (Alder Hey Children’s Hopsital, Royal Manchester Children’s Hospital κ.λπ.). Η πλούσια εμπειρία και η υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή γνώση έχουν καταστήσει τον Ωτορινολαρυγγολόγο Πέτρο Κάρκο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, βασική επιλογή ασθενών που πάσχουν από χειρουργικά Παιδοωρλ προβλήματα. Με επαγγελματισμό, ανθρώπινη ευαισθησία και πάνω από όλα αποτελεσματικότητα, ο Πέτρος Κάρκος καλύπτει μεγάλη ποικιλία σχετικών παθήσεων και υπηρεσιών, όπως:
 
ΑΜΥΓΔΑΛΕΚΤΟΜΗ
 
 
 
Amygdalektomi
 
 
 
Ο Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Πέτρος Κάρκος είναι ειδικός στην αναίμακτη αμυγδαλεκτομή με λέιζερ ή άλλες θερμές τεχνικές, μια επέμβαση που σε συνδυασμό με κατάλληλη και ασφαλή παιδο-αναισθησία κρατάει 5-10 λεπτά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το παιδί δε χάνει καθόλου αίμα στο χειρουργείο, αναρρώνει και επιστρέφει στο σχολείο και στη ρουτίνα του γρήγορα.

Μερικές από τις ενδείξεις για να αφαιρεθούν οι αμυγδαλές σε παιδιά και σε ενήλικες είναι: η άπνοια, οι συχνές αμυγδαλίτιδες με πυρετό, που οδηγούν σε συχνή χρήση αντιβιοτικών, οι επιπλοκές της αμυγδαλίτιδας, όπως το περιαμυγδαλικό απόστημα, η στρεπτοκοκκική λοίμωξη που μπορεί να επηρεάσει - σπάνια βέβαια - την καρδιά και τα νεφρά, η υποψία κακοήθειας (καρκίνου ή λεμφώματος), η κακοσμία του στόματος κ.λπ.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΔΕΝΟΤΟΜΗ (ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ)
 
ΤΥΜΠΑΝΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ
 
ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΠΕΤΑΧΤΑ ΑΥΤΙΑ)
 
ΤΥΜΠΑΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
 
ΚΥΣΤΗ ΘΥΡΕΟΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ
 
ΒΡΑΓΧΙΑΚΗ ΚΥΣΤΗ
 
ΧΑΛΙΝΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
 
ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΑ ΛΑΡΥΓΓΙΚΗ (ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ) ΘΗΛΩΜΑΤΩΣΗ
 
ΚΟΜΒΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ
 
ΒΙΟΨΙΑ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ
 
ΟΓΚΟΙ ΜΥΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ
 
ΑΙΜΑΓΓΕΙΩΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΟΥ
 
ΠΡΟΩΤΙΑΙΑ ΚΥΣΤΗ
 
 
 
 

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Πέτρος Δ. Κάρκος

 
Τηλέφωνο 2310351500